Hva sier noen som har prøvd akupunktur?

 Var plaget med stivhet og smerter over akilles i en fire måneders periode. Fikk mer smerter ved gange. Etter 3 behandlinger ble jeg betydelig bedre med mindre stivhet og mindre smerte.

Mann, 61 år

 ————————————————————————————————————————————————————————

Plaget med pollenallergi i 2 år. Symptomene har vært tett, kløende og rennende nese, hovne øyne med mye kløe samt mye nysing. For å dempe dette tok jeg både allergitablett og nesespray. Etter 5 behandlinger med akupunktur er jeg medisinfri og uten symptomer.

Jente 12 år

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har over lang tid vært plaget av kort og stram muskulatur på baksiden av venstre ben. Særlig i leggmuskulaturen. Videre har jeg tidvis hatt betennelse i overgangen mellom muskel og akkilles-senen på samme bein.  Betennelsen har særlig blomstret etter forsøk på løping (med noe mer belastning, enn bare jogging). 
Etter fire akupunktur behandlinger merker jeg bedret bevegelighet, mindre stramhet i muskulaturen. Videre er det ikke lenger antydning til betennelse, til tross for en god del løping.

Mann 55 år

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etter å gått til behandling over en periode med 6 behandliner er jeg fornøyd.  

Jeg vil oppsummere slik:

-Dyktig og profesjonell

-Jeg fikk hjelp for plager med stram nakke- og kjevemuskler

-Delikat behandlingsrom og omgivelser

-Dette er en behandling som ivaretar hele mennesket

Kvinne 52 år.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg hadde hodepine omtrent hver dag i tre-fire år, men uansett hva jeg gjorde (trening, nok søvn, kostholdsendringer, flere liter vann daglig, smertestillende, legebesøk osv), var det ingenting som fungerte. Til slutt fikk jeg tips om akupunktur og dro til Ann-Jorunn, jeg tenkte at det ikke kunne skade. Etter to-tre behandlinger begynte jeg å merke en positiv endring, og etter seks korte og smertefrie behandlinger var den tidligere konstante hodepinen så godt som borte. Jeg er veldig takknemlig, og vil anbefale alle som sliter med hodepine/migrene å prøve akupunktur.

Kvinne 20 år

_____________________________________________________________________________________________________________

"Allerede etter den første behandlingen merket jeg at spenningene slapp taket og muskelsmertene i skulder-nakke område forsvant etterhvert helt.

Ann-Jorun er en faglig dyktig og meget behagelig terapeut som får deg til å slappe av."

Kvinne 57 år

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har hatt en dårlig rygg med smerter og stivhet over korsryggen store deler av livet. Dette har medført ”startvansker” om morgenen, behov for ofte stopp ved lengere kjøreturer og lignende.

Etter behandling med akupunktur har jeg hatt bedring allerede etter første behandling. Stivheten letter og jeg føler meg mykere i kroppen og får større bevegelighet.

Mann 55år.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------—

Jeg har vært til behandling hos Winther Akupunktur i tidsrommet 04.11. – 21.11.13. Jeg har hatt seks behandlinger i hovedsak for hetetokter. Etter fem behandlinger syns jeg ikke det var noen særlig endring/virkning for hetetoktene, men mener å ha fått mer energi og sover bedre.

Etter den siste behandlingen syns jeg at hetetoktene er blitt litt mindre.

Kvinne 59 år.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg hadde hatt vondt i et kne i nesten ett og ett halvt år. Jeg visste ingen grunn til at kneet verket, men vondt var det! Spesielt veket det når jeg var i ro, og etter å ha våknet stort sett hver eneste natt med smerte i kneet, fant jeg ut at jeg skulle prøve akupunktur. Hadde aldri prøvd noe slikt før, og var nok litt skeptisk til tross for all god dokumentasjon på akupunktur som finnes! 

Men: effekten var uventet god! Hadde to (eller var det tre?) behandlinger med akupunkturnåler og varme, og borte ble smertene. Jeg merket bedring allerede etter første behandling, og har ikke hatt vondt i kneet etter at siste behandling var over!

Mulig jeg var spesielt heldig med akupunktur-behandlingen, men uansett: Takk Ann-Jorun! Dette noe jeg anbefaler andre å prøve!

Kvinne 46 år.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alt lå til rette for en lang sykemeldingsperiode!
Det var dagen etter uvant skogsarbeid jeg fikk hevelse og smerter i høyre arm. En slik overbelastning har jeg hatt før og som tok flere uker å hele. Jeg oppsøkte Winther akupunktur og samme dag fikk jeg 4 nåler i armen i 20 min. Dagen etter var jeg så godt som helt bra, noe som nesten var for godt til å være sant. Men de påfølgende dager viste at det var sant.

Mann 61 år.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har i mange år vært plaget med tette bihuler og nesepolypper. Etter 3 operasjoner i løpet av noen år var jeg fortsatt plaget med tett nese og hadde fortsatt ingen luktesans. Høsten 2013 fikk jeg 4 behandlinger hos Winther Akupunktur ifm tette bihuler og nesepolypper. Nålene var enkeltvis litt ubehagelige i starten, men ga en ro slik at jeg mener jeg sovnet av på ei av behandlingene. Da jeg startet behandlingen hadde jeg ikke luktesans i det hele tatt. Etter behandlingen har jeg opplevd å kjenne en anelse svak lukt av nykokt/traktet kaffe, middag, frukt og div ulike parfymer + også div. negative lukter. Fellesnevneren er at luktesansen er vekket til livet igjen.

Mann 40 år.